een heleboel...

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestel je voor 15:30, dan verzenden wij je bestelling dezelfde werkdag (tenzij anders aangegeven in het bestelproces). We versturen je pakketje met DPD of PostNL, dus vaak heb je het dan de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag, dan wordt je pakketje maandag verstuurd en heb je het in veel gevallen dinsdag (en anders woensdag) in huis. Ook naar Belgie en Duitsland gaat de verzending lekker snel. Kijk voor alle informatie op de pagina Verzending en levertijd.

Ik heb iets besteld maar wil nog iets veranderen/toevoegen. Help!

Als je bestelling nog niet is verstuurd, moet dat vast lukken. Stuur even een mailtje naar info@mostcutest.nl met je wijziging. Dan helpen we je verder.

Wil je iets toevoegen aan je bestelling, dan sturen we je bijvoorbeeld een betaallinkje. Als je iets wilt wijzigen, passen we dat ook voor je aan. Gewoon zsm even mailen!

Kan ik jullie magazijn bezoeken om daar te winkelen?

Helaas is ons magazijn geen bezoekadres. Je kunt wel je bestelling online plaatsen en bij ons afhalen; dan betaal je geen verzendkosten. Ons magazijn is gevestigd in Bolsward (Friesland).

We staan door het jaar heen op veel leuke beurzen; bekijk hier onze evenementenkalender. Daar kun je live bij ons komen shoppen; misschien zien we je daar?

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Kijk op de pagina retourinformatie.

Als er iets mis is met je bestelling, dan lossen we dat natuurlijk voor je op. Stuur dan een mailtje naar info@mostcutest.nl.

Hoe kan ik de bestelling betalen?

Lees alles hierover op de pagina Veilig betalen.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Om jouw bestelling bij jouw thuis te laten bezorgen, schakelen wij de postmedewerkers van DPD en PostNL in. Zij hebben de tarieven voor postverzending in en uit Nederland opgesteld. Elk pakje dat DPD of PostNL voor ons bij jou bezorgt kost geld: dit bedrag is verwerkt in de verzendkosten.

De verzendkosten vind je op de pagina Verzending en levertijd en worden berekend in de winkelwagen.

Waar haal je al die leuke spulletjes vandaan?

Ik importeer alles uit Azië. We reizen er zelfs jaarlijks naar toe! 

Ik ben in 2008 begonnen met MostCutest.nl en heb in de loop der jaren al mijn leveranciers en fabrikanten bij elkaar verzameld. Zo bieden we een heel groot en gevarieerd aanbod met allemaal schattige spulletjes.

Ik zag gisteren iets leuks op de site, maar nu wil ik bestellen en ik kan het niet meer vinden. Wat nu?

Het product is waarschijnlijk uitverkocht. Ik adviseer altijd om gelijk toe te slaan als je iets graag wilt hebben: de voorraad is niet zo groot en sommige producten gaan erg snel. Je kunt altijd even een mailtje sturen naar info@mostcutest.nl. Ik probeer je dan zo goed mogelijk te helpen, wie weet kan het product nabesteld worden!

Ik heb foto's/filmpjes gezien van MostCutest.nl Live. Wanneer kom je bij mij in de buurt?

Een aantal keer per jaar kun je MostCutest.nl live bezoeken op verschillende evenementen en beurzen. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en vind je hier.
We bezoeken niet zomaar elke beurs of markt; we kiezen specifiek markten die heel goed bij ons passen. We komen dus niet zomaar in elke woonplaats en dat is ook niet ons doel; we zijn vooral een webshop, maar een aantal keer per jaar kun je ook live komen shoppen.

Wanneer krijg je weer nieuwe producten op de site?

Volg MostCutest.nl op instagram en facebook voor de laatste nieuwtjes rondom de site en nieuwe producten.

Ik ben op zoek naar iets speciaals, kun jij dit ook verkopen op je site?

Mail dan even naar info@mostcutest.nl. Wie weet!

Wat betekent “Kawaii”?

Het is een Japans woord en betekent schattig en lieflijk. Precies zoals alle spulletjes op de site eruit zien, dus! ^__^

Ik vind je youtube filmpjes heel leuk. Wanneer komt er een nieuw filmpje?

Abonneer je op ons kanaal en/of neem regelmatig een kijkje voor nieuwe video's. Of kijk gewoon een paar oude filmpjes terug! ^^ MostCutest.nl op YouTube >>

Sommige producten zijn uitverkocht en ik wacht er al heel lang op! Wat nu?

Sommige producten komen helaas niet meer terug. Zo zijn er bijvoorbeeld Popin Cookin sets die niet meer worden gemaakt in de fabriek, stationery van specifieke collecties -een collectie komt één keer uit, dat bestellen we een keer en als het op is, komt er weer een nieuwe collectie-, of seizoens-producten bij Japans snoep.

Je kunt bij vragen altijd even mailen naar info@mostcutest.nl

Ik ben een (beginnende) social media influencer en wil graag spulletjes testen. Wil je een pakketje opsturen?

We krijgen deze vraag elke dag... ja, echt waar! We kunnen natuurlijk niet elke dag gratis pakketjes opsturen; dan kan de website niet meer bestaan. Er zijn ook zoveel Youtubers, tiktokkers, instagrammers en bloggers.

Als je in de opstartfase bent en nog niet veel volgers hebt, kun je net als alle andere beginnende bloggers/youtubers zelf een bestelling plaatsen en dit gebruiken als content. Zo begint iedereen! :)

Denk je toch dat we een hele goede match zijn voor een leuke samenwerking en heb je meer dan 5.000 volgers, dan kun je natuurlijk altijd even mailen.

Hoe vouw je lucky stars?

MostCutest.nl heeft een filmpje gemaakt. Ook via google kun je vinden hoe je de sterretjes moet vouwen. Als je pakjes lucky stars papier koopt op MostCutest.nl, staat er op de verpakking hoe je de sterretjes moet vouwen: handig!

en nog meer...

Vragen over Popin Cookin en Japans snoep

Waar kan ik Japans snoep kopen?

Je kunt Japans snoep bestellen op MostCutest.nl! Af en toe staan we op een beurs; daar kun je de producten live komen shoppen. Bekijk hier onze agenda.

Hoe werkt Popin' Cookin? De verpakking is helemaal in het Japans!

We hebben Nederlandse filmpjes gemaakt om de werking van Popin' Cookin uit te leggen. Bekijk ze op ons kanaal!

Wat zijn de ingrediënten van Popin' Cookin?

De ingrediënten staan voor zover bekend op de productpagina's, helemaal onderaan :)

Is Japans snoep vegetarisch / halal?

Kijk hier voor al het vegetarisch Japans snoep en Halal Japans snoep. Deze collectie proberen we zo geupdate mogelijk te houden, maar misschien staat niet alles er tussen. Check ook bij de producten de ingredientenlijst in de productomschrijving om daar te kijken of het vegetarisch is.

Is Popin Cookin Glutenvrij?

Stuur ons een mailtje voor meer informatie hierover :)

Popin Cookin allergeneninformatie:
Onderaan de productomschrijving kun je de allergeneninformatie voor zover bekend nalezen.